Hity letošních Vánoc

24. 10. 2023 15:52

Letošní Vánoce budou zřejmě trochu jiné, po loňském roce, kdy lidé utráceli za dárky větší obnosy peněz, lze očekávat výraznou změnu. Hitem budou spíše levnější zážitky, na druhou stranu výběr je obrovský.

Hity letošních Vánoc

Jaký dárek věnovat pod stromeček?

Rok 2023 není tak úplně jednoduchý a proto jsme se pokusili oživit naší nabídku o levnější dárky a domluvit se s provozovateli na slevách. Neočekávejte nesmyslné slevy ve výši okolo 50%, ale i tak si myslíme, že i malá sleva potěší. Méně peněz neznamená menší zážitek! V tomto článku se zaměříme na levnější, ale i na nejoblíbenější zážitky v roce 2023. V letošním roce se nám podařilo domluvit nové zážitky, které určitě pod stromečkem udělají radost.

Levné vánoční dárky

Jízda v obrněném transportéru BVP, naprosto úžasný zážitek pro celou rodinu. Projedete se v obřím pásovém kolosu v hustým terénu tankodromu u Milovic, pořádně se držte, tohle bude nezapomenutelná jízda. Dárek pro děti a celou rodinu, užije si to opravdu každý.

Zážitkové jízdy autem, ideální dárek pro chlapy, ale i pro děti. Veškeré námi nabízené jízdy je možné absolvovat i jako spolujezdec. Nabízíme jízdy na dálnici a na okruhu. Nejlevnější variantou je Toyota Yaris GR nebo BMW na polygonu v Hradci Králové a na autodromu v Sosnové. Jízdu pořídíte okolo tisícovky. Pokud se chystáte investovat do dárku větší obnos, doporučujeme jednoznačně jízdy v supersportech na velkém okruhu Autodromu Most a na Masarykově okruhu.

Úniková hra je nejoblíbenější dárek pro celou rodinu a to především hry ve stylu pevnosti Boyard (Prison Island, Terezín) a kouzelná únikovka Wonderland. Pro dospělé je velkým hitem opravdu strašidelná únikovka Dům Duchů a ještě strašidelnější Poltergeist, která je dokonce jednou z nejstrašidelnějších her na světě.

Chocotopia je továrna na čokoládu, kde si kromě návštěvy muzea, vyrobíte vlastní čokoládu. Tento dárek ocení především děti, ale i rodiče si to tady užijí.

Kurz malování ocení nejvíce tvořivé ženy a i přesto, že nikdy nemalovali, dokáží během revolučního kurzu namalovat obraz. Skvěle strávený večer v dobré společnosti a nový koníček, který nikdy neomrzí.

Větrný tunel je jeden z nejlepších dárků pro celou rodinu, let ve větrné komoře si zkrátka užije každý, ale pozor, je to hodně návykové. 

Masáže jsou sázkou na jistotu, s takovým dárkem chybu opravdu neuděláte, ale pozor, není masáž jako masáž a proto jsem zařadili do nabídky nadstandardní masáže ve více lokalitách.

Degustační menu pro dva v Tančícím domě je dokonalý dárek. Netradiční prostory restaurace s neskutečnými výhledy a především luxusní jídlo připravené týmem okolo Ondřeje Slaniny. Doporučit můžeme i netradiční degustaci šneků na šnečí farmě.  

Nejoblíbenější vánoční dárky 

Pro muže je jednoznačně nejoblíbenější automobilový zážitek a letos to zcela určitě bude jízda v rychlých autech na okruhu, formule a opět závodní buggy. Novinkou letošního roku je jízda na velkém okruhu v supersportech. Jezdíme na Autodromu Most a Masarykově okruhu v Brně, kde si dokonce můžete užít Ferrari 458 ItalIa, Lamborghini Huracán, McLaren a další supersporty. 

Nově jsem také zařadili do nabídky Autodrom Sosnová a polygon Hradec Králové, kde jsou vhodnější spíše vozy Porsche Cayman GT4, Toyota Yaris GR  a BMW M2. U těchto vozů nabízíme skvělou cenu. 

Bungee jumping pro adrenalinové šílence, skvělý dárek za nižší cenu pro muže i ženy, pokud je to málo, můžete darovat rovnou Tandemový seskok.

Jaký dárek pro puberťáka?

Možná se to zdá jako poměrně náročný úkol, ale není to tak těžké, jednoho puberťáka máme doma. Puberťáka i puberťačku nadchnete únikovou hrou, u našich únikovek nuda rozhodně nehrozí. Dalším tipem jsou simulátory letadel, které jsou naprosto realistické a nestanou se tak trapným dárkem. Kurz Via ferrata, trocha adrenalinu nudit nikoho nebude, to samé platí u netradičního zážitku letu na flyboardu. 

Pro puberťačku můžeme doporučit různé kurzy, novinkou je kurz malování, kde si skutečně dokáže namalovat krásný obraz. Ve vyšší cenové relaci máme opět skvělé kurzy, divadelním hercem nebo moderátorem na zkoušku.

Pro puberťáka jsou naším tipem jízdy v rychlých autech, samozřejmě na sedadle spolujezdce, nebo jízdy obřím kolosu Dakarské Tatry, BVP nebo dokonce v tanku. 
Kompletní nabídku dárků seřazené podle ceny najdete ZDE. Filtr si můžete upravit i na konkrétní lokalitu. 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!