TOP 5, DÁRKY PRO RODIČE

13. 8. 2020 15:42

Kdo jiný si zaslouží potěšit více než naši rodiče a jak jinak než pořádným zážitkem, který si společně užijí. Podívejte se na našich top 5 dárků pro rodiče.

TOP 5, DÁRKY PRO RODIČE

 

Hledáte vhodný dárek pro rodiče? Blíží se Vánoce, narozeniny nebo nějaká jiná událost a vy opět nevíte, čím byste je obdarovali? Všechno už mají a neustále vám opakují, ať už nic nekupujete. Vyzkoušejte zážitek, protože zážitky nebudou zabírat místo na poličce a zbytečně se na ně nebude prášit, nebudou viset na ramínku nepoužité. Budou to ty nejkrásnější vzpomínky, ke kterým se budou určitě rádi a často vracet… I když na začátku se samozřejmě budou bránit J!

1. LET HORKOVZDUŠNÝM BALÓNEM

Pokud hledáte naprosto univerzální zážitek, který nezklame žádného z rodičů, zvolte určitě let balónem. Je to stálice mezi našimi zážitky. Možná i proto, že je v něm od všeho něco, trocha romantiky, ale i adrenalinu. Proletět se navíc nad krajinou, kde jste prožili celý svůj dosavadní život a máte pocit, že ji velice dobře znáte a už vás nic nemůže překvapit, dává tomuto dárku zcela jinou dimenzi! Protože z výšky bude najednou všechno jinak … Navíc, kdo by si při pohledu na balón nevzpomněl na film Vratné lahve se Zdeňkem Svěrákem a Danielou Kolářovou v hlavních rolích.😃 

2. DEGUSTAČNÍ VEČEŘE

Degustační večeře zase potěší  milovníky a milovnice dobrého jídla a pití. Patří snad vaši rodiče mezi opravdové gurmány, potom s tímto dárkem nemůžete šlápnout vedle!  Námi nabízená degustační menu jsou od pečlivě prověřených restaurací tak, aby si vaše chuťové pohárky přišly opravdu na své. Pro milovníky vína navíc nabízíme možnost vinného párování, takže zážitek bude hned dvojí…

3. RANDE V JESKYNI

Rande v jeskyni: tohle je ten pravý dárek pro milovníky adrenalinu, navíc to není jen taková procházka jeskyní, ale pořádná makačka. Spustíte se jeskynním komínem až na samotné dno a pak se musíte ještě vrátit zpět. Tenhle dárek vyžaduje přece jen nějakou fyzičku a odvahy, takže to každý rodič neocení. Pokud ale přece jen vaši rodiče patří nadšené lezce, můžete si být jisti, že jim tento dárek udělá radost J.

4. POBYT PRO DVA

Romantický pobyt je další z klasických dárků, který nikoho nezklame, můžete vybírat z nejrůznějších ubytování, od moderních až po ubytování na zámku. Dávají vaši rodiče přednost klidnému ubytování uprostřed přírody nebo mají rádi ruch velkoměsta, v naší nabídce najdete nepřebernou řádku možností od ubytování v moderních luxusních hotelích až po zámecké pokoje nebo ubytování v horách.

5. KURZ PŘEŽITÍ

Kurz přežití, možná si říkáte, jestli je to opravdu vhodný dárek pro rodiče. Máte pravdu, tohle je zážitek jen pro silné nátury a nezvládne ho jen tak někdo! Pokud jsou ale vaši rodiče sportovně založení a milují adrenalin, skrývá v sobě tento hodně netradiční dárek nespočet nevšedních zážitků, které jen tak nezažijí. Pokud jsou vaši rodiče sehraná dvojka, určitě zvládnou i tuhle výzvu a pokud třeba zrovna prochází nějakou menší krizí, možná je tenhle společný zážitek naopak stmelí dohromady.

 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!