Jaký dárek k 18. narozeninám?

9. 11. 2021 10:50

Hledáte, jaký dárek vybrat k 18. narozeninám? Měl by to být pořádná pecka, něco bláznivého, co jen tak nezažije. Osmnáct je přece jenom jednou za život! Inspirujte se našimi tipy...

Jaký dárek k 18. narozeninám?

Co koupit jako dárek k osmnáctinám?

Záleží na to, co od takového dárku očekáváte! Má to být hlavně zábava, nebo by se měli i něco nového naučit? 

Hlavně ať je to praktické!

A víte, že můžete vybrat dárek, který bude nejen zábavný, ale současně i praktický. Pokud má čerstvě řidičský průkaz, bude skvělou volbou škola smyku. Během tohoto kurzu se dozví nejen spoustu důležitých informací, ale naučí se také lépe zvládat auto a řešit kritické situace za volantem. Což se určitě může hodit!

Změna je život!

Plnoletost je v životě každého velkou změnou. Tak proč tu změnu nepojmout opravdu velkoryse a změnit sami sebe! Ne, nejsou nutné žádné plastiky! Nevěřili byste, co všechno dokáže zkušený kadeřník a stylista. Pokud hledáte vhodný dárek pro dívky, můžeme doporučit proměnu vizáže!

Adrenalinové šílenstvíííííí

Myslíte si, že dárek k osmnáctinám by měl být pořádná pecka, něco bláznivého, co jen tak nezažije! V osmnácti se přeci do všeho vrhá po hlavě… a kde jinde si to může naplno vyzkoušet než při bungee jumpingu. Pokud má dobrodružství v krvi, máme tu pro vás i další dokonalé adrenalinové zážitky. Můžeme doporučit třeba akrobatický let letadlem, kde zažije přitížení až 5G nebo tandemový seskok s volným pádem o rychlosti až 250 kilometrů za hodinu.

Zvládne to i bez maminky?

Myslíte si, že by bez vaší péče nepřežil ani den. Darujte mu kurz přežití. Tenhle víkendový pobyt v divočině, jako vystřižený z knih od Beara Gryllse, je skvělou výzvou. Pokud má dobrodružného ducha a ničeho se nezalekne, může to být pro něj velkým zážitkem. A pokud ne, tak se alespoň něco nového naučí...

Stále váháte? Podívejte se na naši kompletní nabídku dárku k 18. narozeninám...

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!