Staň se mistrem cukrářem

Hledáte dokonalý dárek pro milovníky pečení? Tento kurz je určitě potěší. Během čtyřhodinového kurzu se naučí připravovat delikátní dezerty jako profesionální cukráři! 👨‍🍳

  • Další zážitky v lokalitě:
  • Praha

Zážitek je nedostupný

Tento zážitek už bohužel nenabízíme. Můžete si však vybrat z podobných.

Výměna zážitku zdarma
Originální dárkové věnování
Luxusní dárkové balení
Garance nejnižší ceny

Na co se můžete těšit?

Při rezervaci zážitku si zvolíte kurz, který chcete absolvovat! Můžete se naučit připravit jedinečné francouzské éclairs, výborné makronky, upéct skvělý dort nebo vyzkoušet připravit odpalované těsto na 3 způsoby. Záleží jen na vás, který kurz je ten pravý! A co byste se chtěla naučit nebo v čem byste si přála se zlepšit...

Kurzy probíhají v předem stanovených termínech a jsou vedeny profesionálními cukráři v malých skupinkách pro maximálně 12 účastníků, aby měl lektor prostor se vám věnovat a vše vysvětlit. Během čtyřhodinového kurzu se tak naučíte a dozvíte vše, co pro přípravu delikátního dezertu potřebujete.

Na místo je nutné přijít před začátkem kurzu, aby se vyřídili všechny nezbytné formality a administrativa. Na začátku kurzu si utvoříte dvojici, ve které bude celý večer pracovat. Tato dvojice dostane přidělené pracovní místo, suroviny, pracovní pomůcky a cukrářské recepty. Lektor vám bude ukazovat pracovní postup a vy budete připravovat jídlo společně s ním. Hotové výrobky si na místě můžete sníst nebo si je odnést domů v připravených krabičkách. Na konci kurzu společně s lektorem kurzu posedíte a proberete celý večer u sklenky dobrého vína...

Co je obsaženo v ceně kurzu?

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány

Co je obsahem kurzů, aneb z čeho můžete vybírat?

Francouzské éclairs

Naučíte se připravit odpalované těsto na éclairs, připravíme si základní cukrářský krém patissiére (žloutkový krém), čokoládový krém, smetanovo-vanilkový krém a mascarpone krém s malinami, kterými upečené éclair naplníme, dozdobíme polevou (malinová, karamelová, čokoládová ganache) a francouzská delikatesa je na světě. Věděli jste, že éclairs ve francouzštině znamená blesk? Možná právě proto, jak bleskově zmizí z talíře😀...  

Co vás naučíme:

  • jak správně odpálit hmotu na éclairs 
  • správný druh a poměr surovin, způsob a doba pečení
  • pracovat s karamelem
  • jak správně vyšlehat smetanu
  • jak pracovat s cukrářským sáčkem a zdobící špičkou
  • různé druhy krémů a polev
  • tipy a triky francouzských cukrářů přenesené do domácích podmínek

Makronky

Patříte mezi milovníky makronek, s námi se je naučíte připravit doma! Během našeho kurzu si upečete makronky z kakaového i základního mandlového těsta, připravíme dokonale vyladěnou čokoládovou ganache a různé druhy náplní nebo krémů, kterými upečené makronky naplníme. A co nimi po upečení uděláte? To je jen na vás 😀!

Co se naučíte:

  • italskou techniku
  • jak správně zpracovat mandlové těsto
  • barvení těsta
  • práce s cukrářským sáčkem a zdobící špičkou
  • nové trendy ve zdobení
  • tipy pro pečení v domácích podmínkách

Trendy ve zdobení dortů 🍰

Hledáte inspiraci pro pečení dortů nebo byste ráda vyzkoušela svůj úplně první dort! Potom právě pro vás je určen tento kurz!

Co vás naučíme:

  • jak upéct vláčný piškotový korpus
  • jak dort správně prokrojit, naplnit a obmazat
  • lehký dortový krém s ovocným pyré
  • jak na stékavou čokoládovou polevu
  • jak vyrobit sněhové pusinky mnoha tvarů a barev
  • jak sestavit dort
  • jak nazdobit dort
  • a další tipy a triky...

Odpalované těsto 3x jinak

Odpalovaného těsta už se nemusíte bát! Naučíme vás připravit odpalované těsto hned na 3 způsoby. Upečeme si společně věnečky Paris Brest, francouzské kakaové větrníčky Craquelin nebo prvorepublikové věnečky. Naučíme se vyrobit lísko-oříškový krém​​​​​, základní cukrářský krém patissiére (žloutkový krém), smetanovo-vanilkový krém a 100% praliné krém, kterými si upečené výrobky naplníme.

Co vás naučíme:

  • jak správně odpálit těsto
  • správný druh a poměr surovin, způsob a doba pečení
  • jak vyrobit cukrovou krustu
  • jak na fondánovou polevu
  • jak správně vyšlehat smetanu
  • jak pracovat s cukrářským sáčkem a zdobící špičkou
  • tipy a triky francouzských cukrářů přenesené do domácích podmínek

Doplňující informace k zážitku

Jak dlouho kurz trvá?

Obvykle 3,5 hodiny. Nikam nechvátáme, až uvaříme, tak uvaříme.

V kolik hodin kurz začíná?

Pokud není uvedeno jinak, ve všední dny začínáme v 18.00 hod., o víkendech v 11.00 hod. Dostavte se, prosím, 15 minut před začátkem kurzu z důvodu administrativních úkonů.

Kolik účastníků bude na kurzu?

Minimálně 5 a maximálně 12. Kapacita pracovního prostoru je 16 osob.

Pro koho je kurz určen?

Úplně pro všechny! Nezáleží na tom, jestli už máte nějaké cukrářské zkušenosti nebo o pečení nevíte vůbec nic. Důležitá je hlavně chuť vyzkoušet něco nového. Kurz pečení je určen pro všechny věkové skupiny od začátečníků přes středně pokročilé až po pokročilé cukráře a cukrářky.

Co si mám s sebou přinést?

Není třeba si cokoliv nosit. S sebou si přineste pouze dárkový poukaz. Půjčíme vám zástěru, připravíme suroviny potřebné pro přípravu menu i pracovní pomůcky. V ceně kurzu je zahrnut i následný úklid. Jako občerstvení během kurzu jsou pro vás připraveny vybrané nealkoholické i alkoholické nápoje a drobné občerstvení.

Cukrářské výrobky si odnesete domů v připravených krabičkách.

Rezervace zážitku

Kurzy pečení probíhají celoročně v předem stanovených termínech. Zážitek rezervujete vyplněním rezervačního formuláře na našich stránkách.

Zobrazit popis Skrýt popis

Na co se můžete těšit?

Při rezervaci zážitku si zvolíte kurz, který chcete absolvovat! Můžete se naučit připravit jedinečné francouzské éclairs, výborné makronky, upéct skvělý dort nebo vyzkoušet připravit odpalované těsto na 3 způsoby. Záleží jen na vás, který kurz je ten pravý! A co byste se chtěla naučit nebo v čem byste si přála se zlepšit...

Kurzy probíhají v předem stanovených termínech a jsou vedeny profesionálními cukráři v malých skupinkách pro maximálně 12 účastníků, aby měl lektor prostor se vám věnovat a vše vysvětlit. Během čtyřhodinového kurzu se tak naučíte a dozvíte vše, co pro přípravu delikátního dezertu potřebujete.

Na místo je nutné přijít před začátkem kurzu, aby se vyřídili všechny nezbytné formality a administrativa. Na začátku kurzu si utvoříte dvojici, ve které bude celý večer pracovat. Tato dvojice dostane přidělené pracovní místo, suroviny, pracovní pomůcky a cukrářské recepty. Lektor vám bude ukazovat pracovní postup a vy budete připravovat jídlo společně s ním. Hotové výrobky si na místě můžete sníst nebo si je odnést domů v připravených krabičkách. Na konci kurzu společně s lektorem kurzu posedíte a proberete celý večer u sklenky dobrého vína...

Co je obsaženo v ceně kurzu?

  • vychlazený welcome drink a malé občerstvení
  • konzumace nápojů zdarma (domácí limonády, čaj, výběrová káva, kvalitní rozlévané víno)
  • kvalitní a čerstvé suroviny v BIO kvalitě pro přípravu menu
  • zapůjčení zástěry, pracovní pomůcky a následný úklid
  • plnohodnotné receptury
  • certifikát o absolvování kurzu
  • naše prostory jsou plně klimatizovány

Co je obsahem kurzů, aneb z čeho můžete vybírat?

Francouzské éclairs

Naučíte se připravit odpalované těsto na éclairs, připravíme si základní cukrářský krém patissiére (žloutkový krém), čokoládový krém, smetanovo-vanilkový krém a mascarpone krém s malinami, kterými upečené éclair naplníme, dozdobíme polevou (malinová, karamelová, čokoládová ganache) a francouzská delikatesa je na světě. Věděli jste, že éclairs ve francouzštině znamená blesk? Možná právě proto, jak bleskově zmizí z talíře😀...  

Co vás naučíme:

  • jak správně odpálit hmotu na éclairs 
  • správný druh a poměr surovin, způsob a doba pečení
  • pracovat s karamelem
  • jak správně vyšlehat smetanu
  • jak pracovat s cukrářským sáčkem a zdobící špičkou
  • různé druhy krémů a polev
  • tipy a triky francouzských cukrářů přenesené do domácích podmínek

Makronky

Patříte mezi milovníky makronek, s námi se je naučíte připravit doma! Během našeho kurzu si upečete makronky z kakaového i základního mandlového těsta, připravíme dokonale vyladěnou čokoládovou ganache a různé druhy náplní nebo krémů, kterými upečené makronky naplníme. A co nimi po upečení uděláte? To je jen na vás 😀!

Co se naučíte:

  • italskou techniku
  • jak správně zpracovat mandlové těsto
  • barvení těsta
  • práce s cukrářským sáčkem a zdobící špičkou
  • nové trendy ve zdobení
  • tipy pro pečení v domácích podmínkách

Trendy ve zdobení dortů 🍰

Hledáte inspiraci pro pečení dortů nebo byste ráda vyzkoušela svůj úplně první dort! Potom právě pro vás je určen tento kurz!

Co vás naučíme:

  • jak upéct vláčný piškotový korpus
  • jak dort správně prokrojit, naplnit a obmazat
  • lehký dortový krém s ovocným pyré
  • jak na stékavou čokoládovou polevu
  • jak vyrobit sněhové pusinky mnoha tvarů a barev
  • jak sestavit dort
  • jak nazdobit dort
  • a další tipy a triky...

Odpalované těsto 3x jinak

Odpalovaného těsta už se nemusíte bát! Naučíme vás připravit odpalované těsto hned na 3 způsoby. Upečeme si společně věnečky Paris Brest, francouzské kakaové větrníčky Craquelin nebo prvorepublikové věnečky. Naučíme se vyrobit lísko-oříškový krém​​​​​, základní cukrářský krém patissiére (žloutkový krém), smetanovo-vanilkový krém a 100% praliné krém, kterými si upečené výrobky naplníme.

Co vás naučíme:

  • jak správně odpálit těsto
  • správný druh a poměr surovin, způsob a doba pečení
  • jak vyrobit cukrovou krustu
  • jak na fondánovou polevu
  • jak správně vyšlehat smetanu
  • jak pracovat s cukrářským sáčkem a zdobící špičkou
  • tipy a triky francouzských cukrářů přenesené do domácích podmínek

Doplňující informace k zážitku

Jak dlouho kurz trvá?

Obvykle 3,5 hodiny. Nikam nechvátáme, až uvaříme, tak uvaříme.

V kolik hodin kurz začíná?

Pokud není uvedeno jinak, ve všední dny začínáme v 18.00 hod., o víkendech v 11.00 hod. Dostavte se, prosím, 15 minut před začátkem kurzu z důvodu administrativních úkonů.

Kolik účastníků bude na kurzu?

Minimálně 5 a maximálně 12. Kapacita pracovního prostoru je 16 osob.

Pro koho je kurz určen?

Úplně pro všechny! Nezáleží na tom, jestli už máte nějaké cukrářské zkušenosti nebo o pečení nevíte vůbec nic. Důležitá je hlavně chuť vyzkoušet něco nového. Kurz pečení je určen pro všechny věkové skupiny od začátečníků přes středně pokročilé až po pokročilé cukráře a cukrářky.

Co si mám s sebou přinést?

Není třeba si cokoliv nosit. S sebou si přineste pouze dárkový poukaz. Půjčíme vám zástěru, připravíme suroviny potřebné pro přípravu menu i pracovní pomůcky. V ceně kurzu je zahrnut i následný úklid. Jako občerstvení během kurzu jsou pro vás připraveny vybrané nealkoholické i alkoholické nápoje a drobné občerstvení.

Cukrářské výrobky si odnesete domů v připravených krabičkách.

Rezervace zážitku

Kurzy pečení probíhají celoročně v předem stanovených termínech. Zážitek rezervujete vyplněním rezervačního formuláře na našich stránkách.

Podobné zážitky Mohlo by se vám líbit

Váš zážitek byl přidán do košíku