Vánoční dárek

5. 10. 2022 10:32

Jaký dárek vybrat pro maminku, babičku nebo kamarádku? Hledáte vhodný dárek pro tatu nebo dědu, nebo nevíte co vybrat dospívajícím dětem. Nabízíme několik tipů na vánoční dárky pro vaše nejbližší!

Vánoční dárek

 

Jaké jsou nejlepší dárky pod stromeček🎄? Na tyhle typy článku, reklam nebo dokonce videí narazíte před Vánoci snad všude. Každý se předhání s nabídkou těch nej hraček pro děti, nej nářadí pro tatínka, nej kosmetických balíčků pro maminku, nejlepších doplňků stravy pro babičku a dědu, nejsrandovnějších nebo nejtrapnějších dárků snad pro všechny. Ale proč tento rok nevyzkoušet zážitek...

Jaký dárek pro muže?

Víte, jaký dárek 🎁 nejčastěji kupujete pro muže? Jsou to samozřejmě zážitkové jízdy 🚗 všeho druhu – někdo má rád luxusní supersporty, jiný dává přednost dravé jízdě v závodní buggy. I ty největší fajnšmekři nadchne jízda závodním BMW na autodromu v Brně či Mostě.

Ale zážitky pro muže nejsou jenom auta! Věděli jste, že si můžete vyzkoušet i řízení letadla 🛩️? Pilotovat můžete malé letadlo, nebo si zkusit simulátor dopravního Boeingu, který je věrnou kopií reálného kokpitu, na němž trénují i skuteční piloti.

A co ho letos překvapit adrenalinovým dárkem? Tandemový seskok 🪂 nebo akrobatický let s přetížením až 5G nejsou rozhodně pro žádné padavky. Ale pokud má raději pohodu a klídeček, popřemýšlejte spíše o nějaké masáži🧖‍♂️!

Co darovat ženě?

Ať už jde o ženy 👩 jakéhokoliv věku – babičky, maminky nebo kamarádky – udělá jim největší radost let horkovzdušným balónem. Ne je to alespoň dárek, který jim u nás nejčastěji kupujete! Kdo by se taky nechtěl nechat volně unášet větrem s neobyčejnými výhledy nad krajinu pod sebou…

Není to ale jediný skvělý dárek pro ženu, který v naší nabídce najdete! Proč tentokrát vyzkoušet třeba proměnu vizáže 💇, thajské, relaxační či zeštíhlující masáže 🧖‍♀️? I pro akční ženy u nás najdete skvělé zážitky! Darovat můžete jízdu tankem, akrobatický let 🛩️ nebo tandemový seskok s volným pádem rychlostí přes 200 kilometrů za hodinu.

Hledáte dárek pro páry?

Dárky pro dva nejsou jen romantické pobyty nebo degustační menu při svíčkách🕯️, i když právě tyto zážitky patří mezi nejoblíbenější. Pokud hledáte něco pro milovníky adrenalinu, můžete vybrat tandem bungee jumping, splouvání řeky Vltavy nebo rande v jeskyni 🧗 (a nenechte se zmást názvem, sestoupit na dno 30ti metrové propasti chce pořádnou dávku kuráže).

 

Společně si však mohou užít také dokonalou thajskou masáž, romantickou platbu plachetnicí po Lipně⛵️, privátní let balonem nebo letadlem, společnou kooperaci prověřit při únikových hrách, a degustační menu se naučit připravit sami na kurzech vaření 👩‍🍳…

 

Jaký zážitek by potěšil babičku s dědou?

Možná máte doma babičku 👵 nebo dědu 👴, kteří jsou stále akční a s nadšením si vyzkouší tandemový seskok nebo akrobatický let. Naprostá většina seniorů však už má ráda svůj klid, proto bude tím nejlepším dárkem wellness pobyt s relaxačními procedurami.

Radost jim jistě udělá také let horkovzdušným balónem nebo letadlem🛫. Pokud váš dědeček patří k milovníkům vojenské techniky, můžete mu darovat také řízení tanku nebo projížďku BVP, aby zavzpomínal na své mládí na vojně! Babičce zase uděláte radost proměnou vizáže💇 nebo relaxační masáži.

Co udělá radost dětem?  

Co rozzáří pod stromeček dětské oči? V naší nabídce najdete řadu dárků, které dětem zaručeně udělají radost. Pro sportovní nadšence u nás najdete let ve větrném tunelu, surfování 🏄‍♂️, flyboarding nebo bungee jumping. Mlsné jazýčky ocení návštěvu „továrny na čokoládu“🍫. Nadšenci do rychlých aut třeba svezení ve Ferrari nebo Lamborghini. Hloubavé děti zase rády potrápí mozkové závity 🤯 v únikových hrách…

Hledáte dárek pro rodinu?

Nevíte jaký dárek vybrat pro rodiče s malými či velkými neposedy. Nabízíme vám několik tipů na rodinné zážitky. Darujte dětem poukaz na rodinný zájezd do Disneylandu nebo Legolandu 🎢, kde si společně užijete spoustu zábavy.

Můžete spolu rozluštit nejedno tajemství a záhadu v únikových hrách 🕵️, vydat se prozkoumat svět čokolády, kde se dozvíte nejen spoustu zajímavých věcí, ale navíc si vlastnoručně vyrobíte i nějakou tu čokoládovou dobrotu🍫, zažít dobrodružnou platbu plachetnicí po Lipně ⛵️. Nebo dáte přednost adrenalinovému odpoledni ve větrném tunelu či surfovací aréně?

 

COOL dárky pro teenagery…

Výběr dárku pro teenagery nemusí být úplně snadný. To co se líbí vám, nemusí se líbit ji a naopak. Skvělým dárkem pro dospívající slečnu bude proměna vizáže💇‍♀️, kluci zase možná rádi vymění svůj mobil📱 nebo počítač🖥️ za nejrůznější typy simulátorů, od leteckých až po automobilové.

Akční puberťáky zase nadchne kurz lezení🧗 nebo surfování, oblíbenými zážitky jsou také létání nad vodní hladinou na flyboardu nebo větrný tunel. V naší nabídce najdete také kurz malovaní👩‍🎨, z něhož si odnesou svůj vlastní obraz, nebo kurz moderování, kde si vyzkouší povolání televizního zpravodaje.

Nevíte, co vybrat?  

Pokud si chcete být jistí, že nešlápnete vedle, můžete darovat poukaz na zážitek, hodnotu poukazu si zvolíte dle svých možností. Obdarovaný si poukaz vymění za dárek, který bude přesně podle jeho gusta a případný rozdíl sám doplatí.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!