Top 10 dárky pro ženu 2019

22. 3. 2020 08:49

Jaký dárek pro ženu? Představujeme nejprodávanější dárky pro ženu v roce 2019.

Top 10 dárky pro ženu 2019

Kdo jiný by si zasloužil zážitkový dárek než naše úžasné ženy. Bohužel jsou to právě ženy, které daleko častěji kupují zážitky mužům a za odměnu od svých chlapů dostanou nějakou jistě užitečnou věc do kuchyně. Myslíte si, že vaše žena touží po mixéru, nebo třeba po nové mikrovlnce? Nebylo by lepší koupit osobní zážitek, na který bude vzpomínat. Pojďme se podívat, jaké dárky pro ženy jste nejčastěji nakupovali. 

10. Flyboarding

Není to příliš známý zážitek, ale těší se stále větší oblibě nejen mezi ženami, kdo by nechtěl létat nad vodou? Ano, je to skutečně tak, kouzelné tryskové boty umožňují let nad vodou, skákat jako delfíni a další kousky, ale to je již pro pokročilé. Začátečníci se zpočátku vznáší nad vodou do výšky, do které si troufnou, jen tak si poletují a užívají si let nad vodní hladinou. Šikovnější si mohou zaskákat jako delfíni🐬.

9. Jízda v supersportu

I ženy milují auta a taková jízda ve Ferrari potěší každou závodnici. Není to sice tak oblíbený zážitek jako u mužů, ale přítomnost v top 10, vypovídá o velké oblíbenosti mezi ženami. Pravidlo, že auto jsou pro chlapy, rozhodně neplatí. Stále více prodáváme jízdu formulí, hummerem a v dalších autech jako dárek pro ženy.

8. Úniková hra

Na trhu je obrovský výběr únikových her, bohužel, ne všechny jsou dobře zpracované. Pečlivě únikové hry vybíráme a můžeme vřele doporučit jako dárek nejen pro ženy. Již v roce 2020, předpokládáme, že se budou u nás únikové hry těšit stále větší oblibě. V nabídce máme úžasné kousky jako je Dům duchů, Útěk ze žaláře a nebo nejděsivější úniková hra Poltergeist. Famózním zážitkem je Kingdom Come odehrávající se ve středověké tvrzi. 

7. Proměna vizáže

Tady hodně opatrně, některé ženy by si tento zážitek mohli vyložit jinak. Přitom tu nejde jenom o změnu image, ale o úžasný den strávený s profesionálními vizážisty a proč něco v životě nezměnit? Zatím tento zážitek nabízíme pouze v Praze, bohužel se nám dosud nedaří najít salón, kde bychom měli jistotu spokojenosti s výsledkem ze strany klientky, která u našeho partnera jednoznačně je. Zatím se nestalo, že by se u někoho změna vizáže nepovedla.

6. Let ve větrném tunelu

Zábava a trocha adrenalinu v letové komoře. Let ve větrném tunelu se těší velké oblíbenosti nejen u žen, jedná se unikátní zážitek, kde si vyzkoušíte stav beztíže. Větrný tunel v Praze je ryze českým nápadem, který se postupně rozšiřuje do celého světa, je to zkrátka velký oblíbený zážitek.

5. Tandemový seskok

I ženy milují adrenalin a tandemový seskok patří mezí nejadrenalinovější a zároveň nejkrásnější zážitky. Spolupracujeme pouze s největšími profesionály disponující nejmodernější technologií. Jedná se o bezpečný zážitek, však také mají tandem piloti odskákáno stovky seskoků a je to pro ně téměř rutinní zážležitost.

4. Zážitkový pobyt

Jen tak vypnout a užívat si. Pobytovým zážitkem vždy uděláte radost, kdo by si nechtěl užívat bezstarostné dny a nechat se třeba hýčkat při wellness procedurách. V nabídce máme krásné pobyty a dokonce i ubytování na zámku. 

3. Bungee jumping

3, 2, 1, jump! Možná jste čekali romantické zážitky na prvních místech, ale pořádný adrenalin je něco, co si budou dlouho pamatovat. A tak není divu, že v top 5 nejprodávanějších zážitkových dárků pro ženy, jsou dva adrenalinové. Za málo peněz hodně muziky, tak by se dalo definovat oblíbenost bungee jumpingu, ale zážitek je to samozřejmě famózní, jen si představte, že jste přivázáni lanem za nohy a máte skočit z mostu😮.

2. Romantická večeře

Romantická večeře nebo degustační menu potěší nejen každou ženu. A co teprve večeře na střeše patrové budovy s výhledem na Brno?

1. Vyhlídkový let

A je tu první místo, které jen tak něco z vrcholu nesesadí. Let balónem nebo letadlem patří tradičně k nejoblíbenějším dárkům nejen pro ženy, kdo již letěl, může potvrdit, že není nic krásnějšího, než pohled na svět z ptačí perspektivy. Je jen na vás, zda to bude lete balonem, nebo vyhlídkový let letadlem.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!