Top 10, dárky pro páry

1. 4. 2020 18:18

Jaké dárky jste nejvíce kupovali pro páry? Představujeme top dárky pro dvě osoby, které jste nejčastěji kupovali. Podívejte se na 10 nejprodávanějších zážitkových dárků, které si společně ve dvou užívali.

Top 10,  dárky pro páry

Jaký dárek pro páry?

Lámete si hlavu jaký dárek pro páry nebo pro dvě osoby? Snad vám pomůže top 10 nejprodávanějších zážitkových dárků v roce 2019. Najdete zde tradiční romantické, ale i pořádné adrenalinové výzvy. Tak jaké jste nejčastěji kupovali?

10. Krmení šelem

Roztomilé i když trochu větší kočičky v Radosticích u Brna. Jedinečná příležitost vstoupit do výběhu kočkovitých šelem a dokonce je i nakrmit. Některé kočkovité šelmy jsou kontaktní a je tu tedy možnost si je pohladit. Krmení šelem je určeno pro 1 a více osob. Cena za 2 osoby je výrazně zvýhodněna.

9. Jízda v BVP

Jízda v BVP, proč ne?. Posadíme vás na pancéřový pásový kolos a zažijet bláznivou jízdu na tankodromu. Nemusíte se bát, jedná se o naprosto bezpečný zážitek a ve dvou si to jistě užijete ještě více. Nejedná se však o privátní jízdu, na pancéřovém kolosu vás pojede o trochu víc.

8. Kurz Via ferrata

Vyzkoušejte si společně lezení na zajištěné cestě pro začátečníky. Kurz Via ferrata je vstupní brána do adrenalinových zážitků. Naučíte se základně pohybu na zajištěných cestách a po absolvování kurzu vám nic nebrání, vydat se kdykoliv na Via ferraty v Čechách, ale do velkých hor v zahraničí.

7. Rande v jeskyni

Jedno z nejnetradičtnějších rande, které můžete svou partnerku či partnera pozvat. Vstup pouze pro dvě osoby, křena vám bude dělat instruktor. Vstoupíte na dno 40 metrů hluboké propasti, budete se plazit, slaňovat a lézt jeskynní průrvou. Společné zážitky jsou nejkrásnější, obzvlášť adrenalinové

6. Úniková hra

Na trhu je obrovský výběr únikových her, bohužel, né všechny jsou dobře zpracované. Pečlivě únikové hry vybíráme a můžeme vřele doporučit jako dárek nejen pro páry. Proč se nebát společně, aneb úniková hra Dům Duchů a můžete se bát ještě víc, u jedné z nejstrašidelnějších únikových her na světě Poltergeist. V nabídce samozřejmě nejsou pouze strašidelné únikové hry.

5. Vyhlídkový let letadlem

Nejkrásnější pohled na svět je z ptačí perspektivy a to zejména z horkovzdušného balónu. Nicméně balón je závislý na počasí a lidi se často zcela zbytečně letu balónem obávají a tak je tu druhá možnost let vyhlídkovým letadlem. Výhodou vyhlídkového letu letadlem je delší vzdálenost, kterou uletíte a tím pádem toho více i uvidíte. Letadlo není tak závislé na ideálním počasí a pokud se jedná o privátní let pro dvě osoby, je také podstatně levnější.

4. Tandem bungee jumping

3, 2, 1, jump! Možná jste čekali romantické zážitky na prvních místech, ale pořádný společný adrenalin je něco, co si budou dlouho pamatovat. A tak není divu, že mezi nejprodávanějšími dárky, je jeden z nejadrenalinovějších zážitků. Za málo peněz hodně muziky, tak by se dalo definovat oblíbenost bungee jumpingu, ale zážitek je to samozřejmě famózní, jen si představte, že jste přivázáni lanem za nohy a společně máte skočit z mostu😮.

3. Let balónem

Let balónem je nekrásnější způsob, jak se na svět podívat z ptačí perspektivy. Žádný motor, pouze občasný zvuk hořáku, jinak vás nic neruší v dechberoucím pohledu na krajinu. Můžete zvolit privátní let pouze pro 2 osoby, nebo levnější jednotlivé letenky, ale nemusíte se bát přeplněného balónu, létáme pouze v malých koších pro 5 - 9 osob. Výjimkou je let balónem v Českém ráji, kde se používá větší balón pro 12 osob.

2. Zážitkový pobyt

Jen tak vipnout a užívat si. Pobytovým zážitkem vždy uděláte radost, kdo by si nechtěl užívat bezstarostné dny a nechat se třeba hýčka při wellness procedůrách. V nabídce máme krásné pobyty a dokonce i ubytování na zámku, ideální dárek pro páry.

1. Romantická večeře

Na první místě žádné překvapení. Romantická večeře nebo degustační menu potěší nejen každou ženu. A co teprve večeře na střeše patrové budovy s výhledem na Brno, nebo degustační menu na zámku. Jistota správného dárku, láska přeci prochází žaludkem :-).

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!