Tip na dárky pro muže do 1 500,-

3. 5. 2020 15:30

Hledáte dárek pro muže a nechcete investovat více než 1 500,-Kč? Podívejte se na naší nabídku zážitkových dárků, které můžete pořídit levně, ale to neznamená, že by se nejednalo o kvalitní zážitky.

Tip na dárky pro muže do 1 500,-

 

Vybrali jsme pro vás nejlepší dárky pro muže v maximální hodnotě 1 500,-Kč. I v této ceně lze vybrat skvělé zážitky, které můžete věnovat jako dárek. Výběr top zážitků je na základě našeho názoru, to neznamená, že si musíte nutně vybrat zážitkový dárek pouze v námi sestaveném žebříčku. Doporučujeme, prohlédnout si kompletní nabídku zážitků dle ceny. Stačí na hlavní stránce zvolit DÁRKY PRO MUŽE, vybrat kategorii dle povahy a nastavit řazení dle nejnižší ceny, hned budete mít přehled.

5. Zážitkový paintball

Pořádná paintballová bitva jako dárek. Tohle není obyčejný paintball, ale zážitková bitva v nejlepších arénách bývalých vojenských areálech. Bitva v budovách, podzemních bunkrech, zkrátka nejlepší prostory pro paintballovou válku.

4. Jízda Subaru v Praze

Subaru WRX STi, jedinečný supersport, který se liší od všech ostatních. Téměř jako v rally speciálu se vydáte na naší zážitkovou trasu v Praze. Ideální dárek pro všechny fanoušky této rally ikony.

3. Speleologem na zkoušku

Staňte se speleologem a prozkoumejte jeskynní systém jako skutečný speleolog. Dostanete se na místa, kam se běžný turista nepodívá, do světa věčné tmy. Vybaveni svítilnou, jištěni ferratovým setem a pod vedením zkušeného instruktora, se stanete jeskyňářem na zkoušku.

2. Větrný tunel

Větrný tunel Praha je unikátní stavba, která dokáže simulovat volný pád a stav beztíže! Prosklená letová komora má průměr 4,3 metrů a celkovou výšku neuvěřitelných 14 m, vzduch uvnitř proudí rychlostí až 270 km/h, což je rychlost opravdového hurikánu. Vy však létáte v bezpečné výšce a pod neustálým dohledem zkušeného instruktora.

1. Bungee Jumping

Bungee jumping se skáče z mostu, seskok je však možné absolvovat také z jeřábu nebo třeba z televizní věže. Pro začátečníky je bungee jumping naprosto bezpečným sportem a je daleko bezpečnější než třeba jízda autem nebo přecházení silnice, stačí najít odvahu a skočit.

Prohlédněte si kompletní nabídku DÁRKŮ PRO MUŽE.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!