Supersporty

22. 4. 2020 12:28

Víte, co je to supersport? Možná vám tohle slovo nic neřekne, ale když doplním jména jako Ferrari, Lamborghini nebo Porsche, už se určitě chytnete. Poukaz na jízdu supersporty je skvělým tipem na dárek.

Supersporty

Zážitky se supersporty

Takhle rychlá auta jsou snem nejednoho muže. Jako malí sbírají jejich miniaturní varianty, a tato záliba někdy přetrvá až do dospělosti. Každý z nich se na ulici otočí za jejich nezaměnitelným zvukem a na parkovištích přitahují pánskou veřejnost jako magnet. Kdo by nechtěl alespoň do jednoho z nich na chvilku usednout, nebo je dokonce řídit!

Svezení nebo řízení takového auta je skvělým dárkem pro nejednoho muže! Naštěstí už dnes není problém svezení v supersportu zajistit. Chtěli byste řízení nebo svezení v supersportu věnovat jako dárek? Poradíme Vám, jaké auto vybrat a kde se v něm můžete svézt.

Supersporty v Praze

Poukazem na jízdu supersportem v Praze neuděláte chybu. Darovat můžete jízdu v nadupaném sporťáku prestižních značek jako je Ferrari, Lamborghini nebo Porsche. V autech se nevyznáte a nevíte jaké vybrat? Není nic jednoduššího, než koupit poukaz SUPERSPORTY PRAHA, šťastný majitel poukazu si sám při rezervaci vybere své auto snů. Supersporty může říditi nebo zvolit svezení na místě spolujezdce. Přidanou hodnotou k tomuto poukazu je samotný vstup do garáže a zdarma prohlídka několika supersportů pro majitele poukazu i doprovod. Chcete raději věnovat jízdu na polygonu?

Kousek od Prahy se nachází polygon Dlouhá Lhota, kde se pořádají jízdy ve Ferrari. Polygon je naprosto bezpečný a lze si zde podobně jako na dálnici, užít zrychlení na plný plyn.  Na polygonu v Dlouhé Lhotě u Příbrami bude jezdit na uzavřeném okruhu o délce 2 200 metrů. Nevýhodou oproti dálnici je kratší doba jízda a vyšší cena. Výhodou naopak jízda na uzavřeném polygon bez dalších aut. Na druhou stranu to může být také nevýhodou, pohledy ostatních řidičů jsou občas k nezaplacení :-) V případě svezení, rozhodně doporučujeme polygon.

Supersporty na Moravě

Chcete někomu věnovat jízdu supersportem v okolí Brna, Olomouce nebo Ostravy? Máme pro vás skvělou zprávu, ve všech zmíněných lokalitách nabízíme jízdu ve Ferrari, Lamborghini a v Mustangu. Jedná se o dálniční jízdu stejně jako v Praze, opět je vybrána trasa s ohledem na co nejmenší provoz. V Ostravě navíc zažije průjezd Klimkovickým tunelem a to je vskutku velký zážitek hlavně pro uši.

V Brně kromě dálniční jízdy, můžete darovat i jízdu na polygonu. Polygon se nachází přímo v areálu Autodromu Brno. Pro tento polygon platí stejné výhody a samozřejmě také nevýhody jako v případě Dlouhé Lhoty u Příbrami viz výše. Na polygonu v Brně jezdíme s Ferrari, Lamborghini, Porsche. Skvělou variantou je kombinace jízdy Subaru vs Mitsubishi.

Polygon Most

Novinkou v naší nabídce jsou jízdy na polygonu Most. Přehledný a hlavně široký polygon nabízí velkorysý prostor pro vyzkoušení akcelerace supersportu. Jako dárek můžete věnovat Ferrari, Lamborghini, Porsche a samozřejmě kombinaci Subaru vs Mitsubishi.

Jízdy na letišti

Letiště Kámen u Pelhřimova a v Trenčíně nabízí dlouhé rovinky, kde si bezpečně vyzkouší akceleraci a jízdu ve vyšších rychlostech. Zatáčky na letišti jsou tvořeny pomocí kuželů a to je pouze jediná nevýhoda. Na letišti kámen nabízíme Formuli F4 a hlavně Ariel Atom, jeden z nejrychlejších supersportů na světě. Ariel Atom si můžete prohlédnout na fotografii níže. Oba vozy si může vyzkoušet také na letišti v Trenčíně. V této lokalitě navíc půjčujeme závodní Porsche 911 GT3, BMW a závodní Ford Mustang.

Komu jízdu v supersportu darovat?

Dálniční jízda probíhá v běžném provozu, nicméně zážitková trasa umožňuje zažít opakovaně zrychlení na plný plyn. Není to tedy o maximálních rychlostech, ale o krátkých úsecích, kde sešlápne plyn až na podlahu a zažije neskutečnou akceleraci. Jedná se o naprosto bezpečný zážitek, na sedadle spolujezdce je po celou dobu jízdy instruktor, který dohlíží na bezpečnost a hlavně se postará, aby byl zážitek z jízdy co nejintenzivnější.

Jízda na polygonech se může zdát jako lepší alternativa, ale zdání klame. Výhodou polygonu je privátní pronájem bez dalších aut a prostorné zatáčky. Nevýhodou je cena a délka pronájmu. Na dálnici jsou pochopitelně delší rovinky, kde si může vyzkoušet akceleraci do vyšších rychlostí cca 180 km/h. V autě stráví podstatně více času a to může být rozhodující faktor při výběru.

Zážitek na dálnici není určen pro lidi, kteří očekávají jízdu smykem a pálení gum, ale pokud hledáte právě takový dárek, můžeme vám nabídnout rally zážitky. To samé platí pro polygony, vždy je na prvním místě bezpečnost posádky. V nabídce máme také možnost jízdy v Porsche na velkém okruhu, ale tuto variantu doporučujeme pouze pro případ svezení na místě spolujezdce. V případě řízení byste měli vědět, že supersporty nelze na okruh pojistit, jakákoliv odpovědnost za škodu jde za řidičem. Okruh nelze privátně pronajmou, jezdí během jízdy pro veřejnost, nebo v rámci hromadného pronájmu okruhu.

Supersporty nejsou tím pravým dárkem? Prohlédněte si kompletní nabídku DÁRKŮ PRO MUŽE, určitě vyberete nezapomenutelný zážitek a nezapomeňte vytvořit krásné věnování v průběhu objednávky v naší nové aplikaci.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!