Proč dárek od zážitkové agentury?

31. 5. 2024 09:14

Kupujete rádi zážitkové dárky a položili jste si někdy otázku, proč vlastně nakupovat zážitky od zprostředkovatelů a neobrátit se rovnou na provozovatele konkrétního zážitku? Na všechny otázky máme odpovědi a dáme vám pádné argumenty, proč je výhodnější využít nákup zážitku přes zážitkovou agenturu.

Proč dárek od zážitkové agentury?

Proč koupit dárek od zážitkové agentury?

Ptáte se, proč koupit zážitek od zážitkové agentury? Proč se raději neobrátit na firmu, která se na konkrétní zážitek specializuje?Ano, můžete jít i touto cestou a najít si na internetu firmu, která nabízí vámi vybraný zážitek. Některé společnosti Vám už dnes mohou nabídnout i dárkový poukaz. Je tu ale jedno ale! Co když se dárek nebude líbit, co když se netrefíte do vkusu obdarovaného?

Něco podobného se Vám se zážitkovou agenturou stát nemůže! Protože nabízíme celou škálu zážitků, není problém si kdykoliv v době platnosti poukazu vyměnit již zakoupený zážitek za jiný. Dostala jste wellness pobyt, a přitom toužíte zažít něco šíleného. Není problém! Vyměňte si ho za tandemový seskok nebo akrobatický let. Darovali vám přátele bungee jumping i když máte rád pohodu a klídek – vyměňte si jej za jedinečnou relaxační masáž. Výměna poukazu je u nás totiž zcela zdarma!

Výhody nákupu zážitku za zážitkové agentury:

  • Široké spektrum zážitků
  • Možnost výměny zážitku za jiný
  • U nás navíc nabízíme možnost vytvoření vlastního věnování
  • Jednoduchý systém rezervace zážitku
  • roční platnost poukazu

Nevýhody

  • výjimečně může dojít k nepatrnému navýšení cen oproti zakoupení přímo od provozovatele, aktuálně je to pouze u 2 zážitků

Další argument?

Je tu ještě jedna velmi důležitá věc, provozovatel obdrží peníze až po uskutečnění zážitku, jakékoliv problémy i v případě krachu provozovatele dané aktivity, jsou vaše finance u nás v bezpečí. Pokud provozovatel ukončí činnost, bude vám nabídnut náhradní zážitek nebo vrácení peněz. Tak co, ještě váháte, zda se obrátit na zážitkovou agenturu? Pokládáte si otázku na jako agenturu se obrátit? I tohle je celkem jednoduché, zvolte agenturu s historií, podívejte se na hodnocení zážitků i samotné agentury a hlavně, zda mají na stránkách uvedeny kontakty se jménem. Každou firmu si můžete prověřit na https://justice.cz/web/msp, je to skutečně česká firma, nebo má sídlo v zahraničí?

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!