Nejlevnější dárky

16. 12. 2022 09:13

Nejlevnější zážitkové dárky nejen pro dět! Hledáte levný zážitek, který si užije celá rodina? Ať už hledáte dárek k narozeninám, na Vánoce, nebo jako odměnu za krásné vysvědčení, nabízíme několik tipů na skvělé zážitkové dárky, které si užijete společně.

Nejlevnější dárky

Jaké jsou nejlevnější zážitkové dárky?

Hledáte tip na levný zážitkový dárek, který udělá radost nejen vašim dětem, ale třeba i vám. Máte na dárek finanční limit, který byste neradi překročili, a přesto chcete vaše děti nebo i celou rodinu překvapit něčím neobvyklým?

Připravili jsem pro vás výběr toho nejlepšího z levných zážitků. I v cenové rozpětí od 620Kč do 2 000Kč můžete vybrat pěkný zážitek. Únikové hry navíc můžou posloužit jako skvělý dárek pro celou rodinu. 

Dalším řešením může být také dárkový poukaz, který si obdarovaný smění za zážitek dle vlasního výběru. Poukazy můžete zakoupit v různých cenových hladinách už od 1 000 Kč.

Chocotopia

Chocotopia je skvělým dárkem pro celou rodinu. Vydejte se do světa čokolády! Navštívíte muzeum čokolády s hernou pro nejmenší a výrobou čokoládových lízátek. Dozvíte se témeř vše o zpracování a výrobě čokolády, pěstování kakaových bobů, ochutnáte prastarý indiánský čokoládový nápoji... A to nejlepší nakonec, vyrobíte si vlastní čokoládová lízátka, která si podle svých představ také ozdobíte. Chocotopii najdete pouze v Praze.

Prison Island

Prison Island je návyková úniková hra ve stylu Pevnosti Boyard. Čeká vás 29 místností s úkoly zaměřenými na rychlost, hbitost i chytrost. Minimální doporučený věk je 8 let. Prison Island najdete v Praze, podobně koncipovanou hru si však můžete zahrát i v Terezíně.

Únikové hry

Únikové hry pokrývají široké spektrum témat od pohádkových, dobrodružných až po hororové. Pokud hledáte únikovku pro nejmenší děti, navštivte Wonderland. svět fantazie se skvěle zpracovanými kulisami se inspiroval filmem Alenkou v říši divů. Pro větší děti můžete vybrat hru Star Wars. Trochu jinak zaměřená hru Steampunk laboratory v Brně, jestli rádi řešíte hlavolamy, tak tohle je přesně pro vás.

BVP

Jízda v BVP, respektive svezení na korbě pásového transportéru. Skvělý dárek především pro malé i velké kluky. Jízda probíhá v bývalém tankodromu u Milovic. Na stejném místě se koná také zážitek rodinná zábava na čtyřkolkách, ale to je samozřejmě pro rodiny s většími dětmi.

Paintball

Paintball doporučujeme opět pro celou rodinu, ale i pro jednotlivce. V nabídce mám nejrozsáhlejší hřiště v ČR..Malou revolucí je Magfed Paintball, vylepšená verze klasického paintballu o reálně zbraně včetně nabíjení ze zásobníků. Cena je samozřejmě oproti klasice o něco větší.

Větrný tunel

Let ve větrném tunel není vyložené levný dárek, ale rozhodně to stojí za to. Pokud se chystáte investovat cca 2 000,- na jednu osobu, zážitek ve větrném tunelu rozhodně nezklame. To samé platí pro Surf Arénu v Praze, opět se jedná o unikátní zážitek pro celou rodinu, jen je potřeba počítat s větší investicí, cca 2 000,- na osobu.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!