Jaký dárek pro muže?

4. 12. 2020 17:52

Dárky, dárky a zase ty dárky! Hledáte vhodný dárek pro vašeho manžela, tatínka, syna nebo prostě kamaráda? Dárek, který by mu udělal skutečně radost?  Nevíte, co by ho opravdu potěšilo? Nevadí, my vám s výběrem pomůžeme?

Jaký dárek pro muže?

 

Možná je jako většina chlapů automobilovým fandou.

Miluje rychlá auta nebo naopak tereňáky, je fanouškem vojenské techniky, chtěl by se stát pilotem skutečné formule? Nic není nemožné, s námi mu můžete splnit jakýkoliv sen! Během chvilky se tak může stát závodníkem na okruhu nebo třeba navigátorem v rally, projet se ve sporťáku jako Ferrari nebo Lamborghini, vyzkoušet si jízdu pořádným terénem v Hummeru nebo Tatře.

Je to sportovec tělem i duší? Drsňák, kterého nic nezastaví?

Potom byste měli volit něco akčního. Sportovní zážitky, plné adrenalinu si může užít dosyta na zemi, ve vodě i ve vzduch. Možná by si rád vyzkoušet tandemový seskok nebo třeba bungee jumping! Pokud je milovníkem vody, tak ho určitě nadchne flyboarding, canyoning nebo surfování. S námi může šplhat po skalách nebo naopak sestupovat do propastí, zažít jedinečné přetížení 5G při letu akrobatickým letadlem nebo vojenskou stíhačkou. Myslíte si, že si troufne přežít sám v divočině 😊 nebo zvládne vyřešit děsivé tajemství únikové hry Poltergeist? Je opravdu takový drsňák, jak o sobě tvrdí nebo ne?

I ten největší sportovec a drsňák si ale rád zalenoší, v každém z nás je přece taky kus pohodáře, který si rád dopřeje odpočinek a regeneraci. Darovat mu můžete relaxační masáž nebo nějaký zajímavý pobyt. Myslíte, že si víc užije pobyt v přírodu nebo ve městě? Má rád masáže a wellness procedury? Pokud je navíc milovníkem piva, můžete mu darovat pivní lázně! Nebo může vyrazit na dobrodružnou plavbu plachetnicí na Lipně. A pokud se v něm skrývá duše romantika, jistě ho okouzlí

Skrývá se v něm gurmán každým coulem?

Miluje dobré jídlo a pití a neodbyde se jen ta něčím! Potom jistě uděláte radost skvělou degustační večeří nebo mu možná uděláte radost degustací prvotřídního alkoholu – rumu, japonské whisky nebo likérů. 

Možná se ve vašem gurmánovi skrývá i jisté kuchařské nadání! Proč by se nemohl naučit připravovat vybrané delikatesy sám a pak s nimi doma potěšit ostatní. Darujte mu gurmánský kurz, během jediného večera se stane mistrem v přípravě sushi!

A pak tu máme pana Hračičku! Určitě to také znáte, protože v každém muži, jakéhokoliv věku, se menší či větší kousek pana hračičky skrývá. Jejich vášně se však projevují různě, a proto i vybrat správný dárek pro toho vašeho může být velmi obtížné. Řeší rád různé rébusy a hádanky, potom bude tou pravou volbou únikovka. Miluje rychlá auta a nenechá si v televizi ujít kdejaký závod, pak to bude automobilový nadšenec a modýlky aut rád alespoň na chvilku vymění za reálný model. Nebo by se možná rád vznesl do oblak! Obdivuje práci pilota? I tento sen mu můžete splnit! Pokud si netroufá pilotovat reálné letadlo, může vyzkoušet simulátor stíhačky nebo boeingu. A věřte tomu, že to není jen obyčejná hračka, vždyť na nich trénují i skuteční piloti.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!