Top 10, dárky pro děti

24. 3. 2020 16:53

Jaké dárky jste nejvíce kupovali dětem v roce 2019? Představujeme top dárky pro děti, které jste nejčastěji kupovali. Podívejte se na 10 nejprodávanějších zážitkových dárků pro děti a celou rodinu.

Top 10,  dárky pro děti

Jaký dárek pro děti?

Je celkem jednoduché vybrat dárek pro nejmenší ratolesti, ale co darovat třeba puberťákovi???? Snad vám pomůžou naše tipy zážitkových dárků pro děti, u každého zážitku je doplněn minimální doporučený věk. Tak se nechte inspirovat a vyberte si u nás ten pravý dárek pro děti.

10. Krmení šelem

Roztomilé i když trochu větší kočičky v Radosticích u Brna. Jedinečná příležitost vstoupit do výběhu kočkovitých šelem a dokonce je i nakrmit. Některé kočkovité šelmy jsou kontaktní a je tu tedy možnost si je pohladit. Krmení šelem je vhodné již od 10 let a doporučujeme jako rodinný zážitek.

9. Bagrování

Snad každý z nás si jako dítě přál být bagristou. Zážitek bagrování je oblíbený nejen u dětí, ale i u dospělých, prostě si to jako malý nestačili vyzkoušet😉. Bagrování je vždy přizpůsobeno věku a schopnostem dítěte, může bagrovat dle zadaného úkolu, nebo si bagrovat jen tak pro radost.

8. Kurz Via ferrata

Adrenalin pro celou rodinu, vyzkoušejte zajištěné cesty s průvodcem a naučte se základy lezení na Via ferratách. Věříme, že si tento oblíbený adrenalinový sport zamilujete a není nic jednoduššího, než si po našem kurzu koupit patřičné vybavení a začít se této úžasné aktivitě věnovat. 

7. Svezení v autě

Splněný sen pro všechny závodníky. Svezení ve Ferrari, v závodním speciálu nebo třeba v tanku, je zážitek, po kterém touží snad každý kluk. Svezení je určené především pro děti nad 150 cm, kteří již mohou sedět na přední sedačce. Nezapomněli jsem však anI na menší závodníky, kteří si svou jízdu užijí na zadních sedačkách a třeba i se svým tátou za volantem rychlého auta. Bez výškového omezení je například velmi oblíbená jízda v BVP.

6. Zábavní park

Zájezd do zábavního parku je zážitek pro celou rodinu. Nejvíce jste kupovali zájezd do Legolandu, do Europa parku a do Disneylandu. Zatímco Legoland a Disneyland je určena menším dětem, Europa park je pořádnou výzvou i pro ty starší, najdete zde nejrychlejší a nejdivočejší atrakce. Velmi oblíbený se stal také vánoční Disneyland, který se každý rok koná na začátku prosince.

5. Flyboard

Flyboard jsou kouzelné boty, které umožňují létat nad vodní hladinou. Děti milují super hrdiny a díky flyboardu, se super hrdinou na chvíli skutečně stanou.

4. Let ve větrném tunelu

Zábava a trocha adrenalinu v letové komoře. Let ve větrném tunelu se těší velké oblíbenosti nejen u dětí. Jendá se o unikátní zážitek, kde si vyzkoušíte stav beztíže i volný pád. Větrný tunel v Praze je ryze českým nápadem, který se postupně rozšiřuje do celého světa, je to zkrátka velký oblíbený zážitek vhodný již od 5 let.

3. Únikové hry

Únikové hry pro děti i pro celou rodinu. Nejprodávanější únikovou hrou pro děti je Wonderland a netradiční úniková hra Únik z jeskyně. V nabídce jsou samozřejmě další skvělé únikové hry, které jsou vhodné pro celou rodinu. Obecně jsou dětské únikové hry vhodné od 10 let, některé jsou vhodné i pro menší.

2. Jízda v BVP

Největší adrenalin pro celou rodinu. Posadíme vás na pancéřový pásový kolos a zažijet bláznivou jízdu na tankodromu. Nemusíte se bát, jedná se o naprosto bezpečný zážitek. Jízda v BVP je nejčastěji kupován pro tatínky a jejich děti.

1. Simulátory

Kdo si hraje nezlobí😁. Co jiného by mělo být nejlepším dárkem pro děti, než autentické simulátory. V nabídce máme naprosto realistické simulátory letadel i aut. Můžete věnovat pilotování Boeingu, stíhačky, vrtulníku nebo závodního auta. 

 

Náš tip: Škola smyku

Dárek a skoro i nutnost pro vaše dospívající děti, které mají čerstvě řidičský průkaz na motorku nebo auto. Každý by si měl projít školou smyku, kde se zábavnou formou naučí lépe zvládat krizové situace. Neni tedy divu, že je škola smyku jeden z nejprodávanějších zážitků, ale těžko se odhaduje, pro koho je zážitek určen a proto ho nemůžeme zařadit do našeho žebříčku.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!