Dárek-Zážitek zcela v novém!

18. 3. 2020 08:44

Kompletně jsme přepracovali stránky a konečně spustili v novém kabátu :-). Doufáme, že se vám nové stránky líbí a co je nového?

Dárek-Zážitek zcela v novém!

Nově jsme pro vás připravili více možností vyhledávání zážitkových dárků. Vyhledávat můžete podle toho, komu chcete zážitek věnovat. Rozdělili jsem nabídku zážitků dle povahy a to si myslíme, že by vám ve výběru mohlo pomoci. Další možností je klasický výběr dle kategorií. Ať už vyberete jakýkoliv dárek, vždy si držitel poukazu, může zážitek vyměnit za jiný.

REZERVAČNÍ SYSTÉM

To nejdůležitější není na první pohled vidět. První novinkou je zcela nový rezervační systém, kde máte neustále přehled, co se děje s vaší rezervací. Vše je na jednom místě, včetně komunikace mezi vámi, provozovatele a samozřejmě také s naší maličkostí :-). V rezervačním rozhraní najdete veškeré kontakty na provozovatel v případě jakéhokoliv problému, nikdy to nebylo jednoduší a přehlednější.

REVOLUČNÍ EDITOR VĚNOVÁNÍ

Na co jsme nejvíce hrdí, tak to je jednoznačně editor věnování. Stálo nás to hodně času a peněz, ale výsledek je naprosto neuvěřitelný, jelikož editor se jednoduše používá i v mobilní verzi a to pravděpodobně ještě nikdo nevymyslel. Vybírat si můžete z přednastavených šablon, které si pouze upravíte, nebo si vytvoříte vlastní originální věnování a dárek náhle dostává další přidanou hodnotu.

ŘEKNĚTE SI O DÁREK

Toužíte po konkrétním zážitkovém dárku? Není nic jednoduššího než si zážitek na našich stránkách najít a na pravé straně kliknout na ikonu sociálních sítí. Tak dáte najevo svým přátelům, jaký dárek byste si přáli a třeba se najde někdo, kdo vám ho koupí :-). Už žádné nechtěné dárky, ode dneška pouze ty, co si skutečně přejete.

Přejeme všem, ať u nás najdete ten správný dárek. Ladislav a Marika Meškánovi

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!