Top 10 dárky pro muže 2019

21. 3. 2020 12:46

Jaké dárky nejčastěji kupujete svým partnerům, tatínkům, kamarádům nebo synům? Představujeme TOP10 dárků pro muže v roce 2019, podívejte se na ty nejprodávanějších zážitkových dárků pro muže.

Top 10 dárky pro muže 2019

9 z 10 můžu miluje auta a motory v jakékoliv podobě, už jako malí kluci jsme blázni do angličáků a otočíme se na silnici za každým hlasitějším autem. Takže asi tak nějak automaticky se stálící mezi dárky pro muže jakéhokoliv věku stávají auta. V našem žebříčku tak najdete auta a motory v nejrůznějších podobách, ale dostalo se i na nemotorové zážitky. Nabízíme vám žebříček deseti nejprodávanějších zážitků! Uhodnete, které obsadili nejvyšší příčky? Tak pěkně od začátku...

10. Okruhovým závodníkem na zkoužku

Tento zážitek se do vašeho nejužšího výběru dostal i přes trochu vyšší cenu. A po té co jsem si ho na vlastní kůži vyzkoušel, můžu říct, že vynaložených peněz opravdu nemusíte litovat. Za mě patří mezi ty nejlepší! Zážitek je určený pro zkušenější řidiče, kteří díky tomu dostanou možnost, zažít skutečný závod jako jezdci závodního týmu. Série vytrvalostních závodů pro amatéry a hobby jezdce, má již poměrně dlouhou tradici. Během závodu se střídají jezdci za volantem závodního auta a v našem závodním speciálu BMW, je navíc zkušený spolujezdec, který vám po celou dobu jízdy pomáhá a vysvětluje, co byste měli udělat. Pokud byste si na závod netroufli, může  poukaz využít na testování, které probíhá ve stejném voze, ale nehraje se o co nejlepší umístění vašeho týmu, takže ani vy nebudete pod takovým tlakem. 

BMW na okruhu

9. Letecký simulátor

Tohle opravdu není hra na X-boxu nebo Playstationu! Málo kdo si dokáže představit, jak můžou být letecké simulátory realistické! Pamatuji se na své první testování a byl jsem jeho reálností doslova ohromen, a dokonce jsem měl pocit, že se letadlo opravdu naklání. A to jsem zatím nevyzkoušel nejreálnější simulátor Boeingu v Praze nebo pohyblivý letecký simulátor. Letecké simulátory se dle mého časem dostanou na pomyslném žebříčku mnohem výš... Věděli jste, že na těchto simulátorech trénují budoucí i současní piloti velkých dopravních letadel? Přijďte si to taky vyzkoušet a třeba odhalíte svůj skrytý talent...

Letecký simulátor

8. Bungee jumping

Tak tohle je jediný nemotorový zážitek, který jste do našeho pomyslného žebříčku dostali! A je to dárek, který je doslova nadupaný adrenalinem... 3...2...1...JUMP. Vyzkoušet si můžete seskok z nejvyššího mostu v České republice, televizní věže rozhodčích v Harrachově nebo třeba ze 110 metrů vysokého jeřábu. A pokud by se vám to pořád zdálo málo, jděte rovnou do tandemového seskoku ze 4 kilometrů, který také patří mezi velmi oblíbené zážitky. Zažijte zkrátka jedinečný pocit z volného pádu!  

7. Jízda formulí

Tohle musí každý fanoušek F1 zažít! Formuli můžete řídit na letištích i na okruhu Slovakia ring. Pozor, nejedná se o žádnou atrapu, ale o skutečnou formuli kategorie F4.

6. Jízda na čtyřkolce

Nízká cena a dostupnost ve více lokalitách, i tak by se dala charakterizovat jízda na čtyřkolce. Právě díky tomu se z tohoto zážitku stal velmi oblíbený dárek. I když to samozřejmě není jen výhodnou cenou. Jízdy na čtyřkolkách se konají na speciálně upravených polygonech nebo na pečlivě zvolených zážitkových trasách, což jízdu na čtyřkolce posunuje zase o level výš. Jako příklad můžeme uvést Vílanec u Jihlavy, který je strategicky dobře umístěn, a nabízí jak krátké adrenalinové jízdy, tak i další celodenní čtyřkolkové putování.

5. Pilotování letadla

Kdybyste před pár lety někomu řekli, že chcete pilotovat skutečné letadlo, asi by se na vás koukal jako na blázna. Dneska už ale asi neexistuje přání, které by nebylo možné splnit. A tak se i pilotování stalo velmi vyhledávaným zážitkem a zařadilo se do vašeho nejužšího výběru při volbě toho pravého zážitkového dárku.  

4. Jízda Hummerem

Hummer to je nezastavitelný kolos, nezná žádnou překážku a projede vše, co mu stojí v cestě. Tohle je zkrátka zážitek pro pořádný chlapy! Nezastavitelný Hummer projede vše, co mu stojí v cestě. Pokud hledáte pořádnou jízdu terénem je jízda Hummerem tou pravou volbou. Velmi oblíbenou alternativou je také jízda speciálem Tatra v Ostravě. Pokud hledáte dárek pro fanouška vojenské techniky určitě neuděláte chybu BVP a tankem v Milovicích, ve kterých se může nechat svézt nebo je dokonce řídit. 

A blížíme se do finále... 3 nejlepší zážitky pro muže podle vás jsou: 

3. Jízda závodní buggy

Asi největším, i když ne nečekaným překvapením, pro nás byla bronzová příčka!  Tenhle zážitek je opravdu návykový. Většinou se totiž kupují pouze 3 kola, a to je prostě málo. 3 kola v závodní buggy na autokrosovém okruhu jsou pouze takovou ochutnávku a než to dostanete do ruky je konec. Tento zážitek často kupují znovu, a proto je to jeden z nejoblíbenějších dárků. Jízda buggy je určena především dobrým řidičům, často se jezdí smykem a zvládnou buggy s velkým výkonem na šotolině dá celkem zabrat.

Jízda v buggy

2. Zážitková jízda v Subaru

Zuřivá bestie, jak se Subaru WRX STi někdy přezdívá, je velmi oblíbeným dárkem pro fanoušky rally. Žádné jiné auto totiž nemá k rally speciálům tak blízko jako právě Subaru. Záleží jen na vás, jestli zvolíte raději svezení závodním speciálem v Sedlčanské kotlině, nebo řízení upraveného Subaru v Českém Krumlově. V Krumlově se sice jezdí v běžném provozu, ale na pečlivě zvolené zážitkové trase, kde moc aut nepotkáte a můžete si tak pořádně užít kanonádu ze závodních výfuků. Alternativou a velmi oblíbeným zážitkem, je rally zážitek s Fordy v Plzni.

1. Jízda v supersportu

Nejvyšší příčka už tradičně patří supersportům. Pro neznalé se v tomto souborném označení ukrývá celá řada sportovních aut - od Ferrari, přes Laborghini, Porsche až třeba po Ford Mustang. Přestože se jedná o dálniční jízdu, těší se jízdy supersporty již několik let velké oblibě a mění se spíše preference jednotlivých vozů. Zatímco dříve lidé dávali přednost hlavně červenému Ferrari, dnes v prodejnosti, nikoli však překvapivě, převažuje Ford Mustang Shelby. Nutno podotknout, že jízda s ním je opravdu famózní zážitek. Ferrari si pak můžete vyzkoušet nejen na dálnici. V nabídce máme také jízdy ve Ferrari na polygonu. Připravte se ale, že za jízdu na polygonu si budete muset připlatit.

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!