Škola smyku - užitečný dárek

13. 6. 2020 17:35

Škola smyku, ideální dárek pro začínající a mírně pokročilé řidiče? Dárek, který potěší a může zachránit život☝

Škola smyku - užitečný dárek

Každý řidič se může dostat na silnici do problémů a právě škola smyku naučí, jak se v krizových situacích zachovat. V nabídce máme pouze nejlepší areály, které zajišťují profesionální praktické cvičení na kluzných plochách. Ve vlastním voze se budete učit zvládnout vůz v různých krizových situacích, včetně smyku a náhlého úhybného manévru. 

Proč absolvovat školu smyku?

Každý z nás tráví ve voze hodně času a je otázka, zda skutečně umíme ovládat své auto v každé situaci, která může kdykoliv nastat? Není nic jednoduššího než si to bezpečně vyzkoušet na moderním polygonu. Každý odchází z kurzu s novými poznatky a je více připraven zvládnout nenadálou krizovou situaci. Jak již bylo řečeno, škola smyku by měla být nutností pro začínající řidiče, ale vřele doporučujeme i zkušenější, kde jinde můžete natrénovat krizové situace. Navíc se u toho budete všichni dobře bavit.

Kde školu smyku absolvovat?

U výběru kurzu se zajímejte zejména o vybavenost areálu. Jen pár škol nabízí profesionální areál, který umožňuje krizové situace nasimulovat. Do naší nabídky jsme zařadili pouze dobře vybavené školy. Vřele můžete doporučit školu smyku v Příbrami, kde je prostorný areál a nechybí vodní plochy pro nácvik. Na Moravě doporučujeme školu smyku v Ostravě, opět zde nechybí cvičné plochy a velkorysí prostor po nácvik různých manévrů.
V neposlední řadě je to Autodrom Most, který navíc nabízí více variant a jednou z nich je napřiklad kurz vyhrazený pouze pro ženy.

Nezapomněli jsme na motorkáře a právě Most nabízí jednu z nejkvalitnějších ploch pro nácvik jízdy pro začínající a mirně pokročilé motocyklisty.

Kompletní nabídku kurzů najdete v kategorii ŠKOLA SMYKU

HODNĚ ŠŤASTNÝCH A BEZPEČNÝCH KILOMETRŮ 👍


 

Pošlete tip svým blízkým Sdílejte tip na dokonalý zážitek!